Flanders Classics
E-mail
info@flandersclassics.be
Website

Flanders Classics is sinds 2010 de overkoepelende organisatie van zes Vlaamse voorjaarsklassiekers met onder andere de Ronde van Vlaanderen.

QR code
  • FIETS BOND FIETS BOND: Union Cycliste Internationale (UCI)

UCI Wereldbeker Namur 2023

UCI Wereldbeker Namur 2023 – Epische Cyclocross in Namen, België!

Datum: Zondag 17 december 2023

Samenvatting UCI Worldcup Cyclocross Namen:

Het UCI Wereldbeker Veldrijden keert terug naar het prachtige Namen, België, voor een nieuwe editie van deze opwindende cyclocross-wedstrijd. In 2021 waren de toeschouwers getuige van indrukwekkende solo-optredens, met Lucinda Brand die vrijwel de hele race voorop reed en Michael Vanthourenhout die pas in de vijfde ronde ontsnapte aan Tom Pidcock.

Belleef de Cyclocross in Namen van 2021 opnieuw :

Elite Vrouwen 2021 – Lucinda Brand schittert:

Namur bewees opnieuw dat de UCI Wereldbeker Veldrijden zonder de ronde op de Citadel van Namur niet compleet zou zijn. De elite vrouwenrace was spectaculair, met een dominante Lucinda Brand die een indrukwekkende solo-act opvoerde.

Elite Mannen – Michael Vanthourenhout triomfeert:

De Citadel van Namur was het toneel van een prachtige overwinning voor Michael Vanthourenhout. Na een spannende inhaalrace wist hij in de vijfde ronde weg te komen van topfavoriet Tom Pidcock en won hij de 11e manche van de UCI Wereldbeker Veldrijden met een royale voorsprong van meer dan een halve minuut.

Locatie:

Het evenement vindt plaats op de Esplanade de la Citadelle in Namen, België. Herbeleef de actie van de vorige editie hier!